CHORLEY



På lördag morgon tog jag tåget från Barnes kl 7 på morgonen. 4 timmar senare anlände jag till Chorley där Polina och Matilda redan var. 





Vi tog bussen till Wigan ganska direkt för lunch och shopping. Åt på ett väldigt mysigt ställe som hade supergoda veggieburgare. Tyvärr höll inte Polina med om den goda maten då hon fick ett helt grönsaksland på tallriken. 







Framåt kvällen gick vi iväg och köpte alkohol och jordgubbar. Spelade lite beerpong (såklart!! Är man hos Dean och Josefine är det en självklarhet) innan vi gick iväg på pub. Där åt vi världens godaste förrätter, svamptoast och musselsoppa. Varmrätt blev det en veggieburgare igen.. 











På söndagmorgon vaknade vissa lite piggare än andra men vi tog oss ändå iväg till en Open Farm. Fick mata lamm, klappa bebiskaniner och se en massa andra ord. Perfekt aktivitet för oss halvslitna krigare.




Och detta blev söndagens mat. Fetaost och aubergine pasta med pesto till lunch och framåt kvällen körde vi en filmkväll med pizza och cola. Perfekt avslut på en perfekt weekend.


Tack till denna pingla! Vi ses i juni