THE LAST TWO DAYS
 
I tordags såg hela förmiddagen ut som på bilden. Plugg inför sista presentationen i integrative entreprenurship och skriva klart min sista assignment i turism. Allt gick väldigt bra och det känns faktiskt tråkigt att entreprenurship är klart, min favorit kurs här borta. Men nu är det verkligen bara slutspurten kvar. När vi kom hem 6.40 lagade vi tacos för att fira vår presentation. 
Dagen började med att jag, Karin och Nessy tog bussen till Mayflower Mall för lite black friday shopping. Hittade lite juklappar så det var kul. Redan klockan 11 var vi klara för hemfärd men pågrund av stormen som är här igen (!!! typ 100e gånger) så går bussarna så dåligt. Vi tog oss hem och däckade i sängen ett tag (lite plugg) innan det var dags för ... 
Tillagning av PALT. Vi blev helt plötsligt sugna på palt så vi ställde oss och gjorde det. Blev mycket mer än vi trodde så blir nog palt hela helgen nu. Blev faktiskt riktigt gott trots att vi inte hade rätt redskap och minimala grytor. När vi ätit upp vår palt kom Nessy över på lite julfika framför en julfilm. 
 
Imorgon ska de snöa här så det ser jag fram emot! Ännu mer julfeeling då. Vi ska även ta med utbytesstudenterna på en utekväll, ska bli spännande att se hur det går. Trevlig helg på er.