WEEKEND
 
I lördags åkte vi in till Sydney med bussen för att äta lunch på DTN (Downtown nutrition). Vi testade deras falafel och kyckling wraps plus garlic fingers. Riktigt god mat, dit måste vi åka tillbaka igen. Helt klart godkänt. 
 
 
Gick sedan på en promenad längs broadwalken när det började ösa ner regn vilket gjorde att vi fick springa hit och ta skydd. På bilden ser ni alla dessa kryssningar som stannar här. Rymmer säkert mer folk än antalet männikor som bor här. 
 
 
Efter promenaden gick vi tillbaka till mainstreet för att ta en kopp varm choklad på Boysenberrys, ett jättemysigt cafe med en affär en trappa upp. Titta så mysigt med lite Halloweenpynt. 
 
 
 
 
På kvällen var det dags för Fright Night. Skulle kunna beskriva det som ett gigantiskt spökhus utomhus. Vissa delar var inne i små hus, men det mest var utomhus. Det var många skådespelare som gick runt utklädda och skrämde en när man gick. Hade verkligen SÅ kul. 
 
 
Söndagmorgon och Karins födelsedag. Vi försökte göra en lite roligare frukost, dvs pannkakor med grädde och bär. Sen fick vi skynda oss för att hämta ut våran hyrbil... 
 
 
... vilket blev denna pärla.
 
 
Karin ville visa Sky line trail för Marcus så vi körde 2,5 timme dit. Passade på att stanna i Baddeck och äta lunch påvägen dit. Trots lite sämre väder och mindre löv var det ändå väldigt fint. Roligt att få visa Marcus något annat än bara Sydney (inte supermycket att hänga i julgranen direkt). 
 
 
Eftersom det var Karins födelsedag lagade vi SJÄVLKLART Tacos. Oj så gott det var. Till efterrätt hade Kait, Maggie och Timi köpt en Blizzard cookie dough brownie ice cream tårta till Karin. Där snackar vi GOD tårta mina vänner. Kan ju däremot inte säga samma om min tårta i bakgrunden, kan ni vara första gången jag slänger en hel tårta i soporna. Fy
 
Det var min helg!